Εταιρεία

Εταιρεία

Background Image

YOUR PLACE

H εταιρεία

Divider Image

Η Art & Design είναι εταιρεία ανακαινίσεων στη Θεσσαλονίκη με 25 χρόνια επαγγελματικής εξειδίκευσης στο εμπόριο και στην ανακαίνιση κατοικιών. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στη διαχρονικότητα των κατασκευών, οι άνθρωποι της Art & Design συμμετέχουν στην ανάπτυξη καινοτόμων σχεδιαστικών λύσεων, εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις διαδικασίες υλοποίησης των έργων.

«Κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, έχει τη δική του ιστορία, κρύβει τα όνειρα και σας προσδοκίες των ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή. Αρχή σας να στεκόμαστε αρωγοί στα όνειρά σας και να τα υποστηρίζουμε εκτιμώντας κάθε ευρώ που επενδύετε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας».

Αφοί Προδρόμου

Lightbox Image
Lightbox Image
Lightbox Image

Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον πελάτη και να δημιουργούμε μια προσαρμοσμένη λύση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Από τον σχεδιασμό στην κατασκευή – one stop!

Στην Art & Design έχουμε επενδύσει σε 3όροφο Showroom, στην οδό Μαιάνδρου 80 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα, πλακίδια, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπας, να συγκρίνουν ποιότητες και τιμές, πάντα με τις συμβουλές των εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Στόχος μας η διευκόλυνση του πελάτη, αφού μπορεί να επιλέξει όλα τα υλικά της ανακαίνισης από έναν χώρο, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο περιπλάνησης σε διάφορα καταστήματα.

Οι Αρχές μας

Συνέπεια. Εμπιστοσύνη. Ποιότητα.

Το τρίπτυχο αυτό, υπάρχει μέσα στις διαδικασίες και στις συνέργιές μας με όλους εσάς, όλα αυτά τα χρόνια. Η διαδικασία υλοποίησης μιας ανακαίνισης, κρύβει πολλές παγίδες. Στην Art & Design, με την εμπειρία μας και με την οργάνωσή μας καταφέρνουμε να ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους να πάει κάτι στραβά. Ακόμη, όμως κι αν αυτό συμβεί, είμαστε δίπλα σας για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την Ανακαίνιση του σπιτιού σας;

Ας σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας χώρο με κύριους άξονες τη λειτουργικότητα, την αισθητική και ανώτερη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών και να δώσουμε τις βέλτιστες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη και κάθε budget.

Art & Design

Οι ειδικοί στις Ανακαινίσεις!