fbpx

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού στη Θεσσαλονίκη;

Εμπιστευτείτε το έργο σας στην Art & Design.

"Η Ανακαίνιση ενός σπιτιού σηματοδοτεί την αλλαγή μιας φάσης στη ζωή των ανθρώπων"

Η Art & Design, εταιρεία ανακαινίσεων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, διασφαλίζει την ομαλή ανακαίνιση του σπιτιού σας. Τα άριστα επώνυμα υλικά, η εξειδίκευση του προσωπικού και η καλή οργάνωση εξασφαλίζουν την ποιότητα του παραδοτέου έργου με απόλυτη συνέπεια στον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης.

Η διαδικασία της Ανακαίνισης

"Κάθε έργο στην Art & Design αποτελεί για εμάς μια πρόκληση"

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη και budget, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Με βάση το σχέδιο του σπιτιού σας και την επιλογή των υλικών της ανακαίνισης, η οποία γίνεται από τον 3όροφο Εκθεσιακό χώρο μας, καταφέρνουμε μέσα σε 1 ή 2 ραντεβού να σας παραδώσουμε μια αναλυτική προσφορά κάθε εργασίας και υλικού που θα χρησιμοποιηθεί στο έργο σας. Τι κερδίζετε; Έχετε γλιτώσει το χρόνο να πηγαίνετε από μαγαζί σε μαγαζί για να επιλέγετε προϊόντα. Τα βρίσκετε όλα σε ένα μέρος, εύκολα, γρήγορα, ξεκούραστα και σε προσιτές, ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, ξέρετε ήδη από το πρώτο ραντεβού, τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση του σπιτιού σας.

«Ο ειδικός σύμβουλος ανακαίνισης της Art & Design, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε διαχρονικά ποιοτικά υλικά, που συμφωνούν με το οικονομικό budget σας»

Εργασίες Ολικής Ανακαίνισης Σπιτιού

Σε κάθε Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού οι εργασίες που απαιτούνται είναι διαφορετικές, εξειδικευμένες και πολυδιάστατες. Στην Art & Design διαθέτουμε τα κατάλληλα συνεργεία για ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση.
Συνήθως οι εργασίες που απαιτούνται σε μια Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού είναι:

Αποξηλώσεις
Υδραυλική Εγκατάσταση
Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση
Ελαιοχρωματισμοί Εσωτερικού – Εξωτερικού χώρου
Εσωτερικές Πόρτες και Πόρτα Θωράκισης
Κουφώματα PVC
Σύστημα Συναγερμού
Γυψοσανίδες
Ανακαίνιση Μπάνιου
Ανακαίνιση Κουζίνας
Ανακαίνιση Κουζίνας
Αλλαγή Πλακιδίων Δαπέδου και Τοίχου
Laminate
Ντουλάπα
Θέρμανση Αερίου
Θερμοπρόσoψη

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την Ανακαίνιση του σπιτιού σας;

Ας σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας χώρο με κύριους άξονες τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ανώτερη ποιότητα υλικών που εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα. Μέσα από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας θα σας προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το σπίτι των ΟΝΕΙΡΩΝ σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το Project σας!

Οι Συνεργάτες μας

Προγραμματισμός υλοποίησης έργου

SOLUTIONS

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
για την Ανακαίνιση Σπιτιού

Divider Image

Συγκεντρώσαμε αυτήν τη λίστα με τις πιο κοινές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού σας.

Η ενημέρωσή σας αποτελεί βασικό στοιχείο του ποιοτικού αποτελέσματος ενός έργου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση της οικίας του. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι η παλαιότητα και κατ΄επέκταση όταν παρουσιάζονται προβλήματα στη λειτουργία του. Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν συνήθως διαρκή προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διάβρωση στις τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα κ.τ.λ. Επίσης πολλά από τα στοιχεία και τα υλικά μπορεί να χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή ακόμα και αντικατάσταση (ξύλινα πατώματα, πλακάκια, οροφές, χρωματισμοί). Τέλος, τα παλιά σπίτια καταναλώνουν πολύ ενέργεια για την θέρμανση ή την ψύξη τους. Επομένως δαπανάει κανείς περισσότερα χρήματα απ΄οτι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση με σύγχρονες προδιαγραφές. Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να κάνει κάποιος μια ανακαίνιση στο σπίτι του. Υπάρχουν σπίτια, καινούργια (10ετίας ή 15ετίας), που χρειάζονται επίσης ανακαίνιση. Αυτή μπορεί να αφορά μια αλλαγή χρήσης κάποιου δωματίου ή αλλαγή διαρρύθμισης του σπιτιού. Μπορεί επίσης να το επενδύσει με διακοσμητικά υλικά, να κατασκευάσει με γυψοσανίδα χωρίσματα, ψευδοροφές και κρυφούς φωτισμούς και πολλές άλλες διακοσμητικές επεμβάσεις, για να ανανεώσει των χώρο. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, η Art & Design είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει για εσάς ένα ποιοτικό σπίτι!
Επικοινωνείτε με την Art & Design προκειμένου να ορίσουμε ένα ραντεβού για να επισκεφτεί ένας ειδικός τον χώρο σας. Το ραντεβού αυτό είναι απαραίτητο για να καταγράψουμε τις εργασίες που επιθυμείτε να κάνετε. Στη συνέχεια σας ετοιμάζουμε μία πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά τα παρακάτω: Οι εργασίες που θέλετε να πραγματοποιηθούν, καταγεγραμμένες ανά ειδικότητα. Το κόστος ανά ειδικότητα εργασίας και ο συνολικός προϋπολογισμός έργου. Αν το έργο απαιτεί ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου, τότε στη μελέτη μας θα περιλαμβάνεται και σχεδιασμός νέων κατόψεων καθώς και εναλλακτικές προτάσεις , ώστε να επιλέξετε με ακρίβεια και αισθητική το σενάριο κατασκευής που σας ταιριάζει. Κατόπιν ορίζουμε ένα δεύτερο ραντεβού (στα γραφεία μας), για να δείτε την οικονομοτεχνική προσφορά που σας ετοιμάσαμε και να διαμορφώσετε εσείς τις τελικές λεπτομέρειες, και φυσικά το τελικό κόστος που επιθυμείτε. Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία από υλικά κατασκευών.
Η Art & Design διαθέτει μηχανικούς οι οποίοι κάνουν μελέτες για το χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε. Έτσι κάθε αλλαγή που κάνετε γίνεται με ασφάλεια και χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο το ακίνητο. Κάθε στοιχείο ενός ακινήτου κάθετο ή οριζόντιο, φέροντα ή μη, παίζει το δικό του ρόλο στη στατικότητα και τη λειτουργικότητα του. Γι΄ αυτό πριν προβούμε σε οποιαδήποτε παρέμβαση θα πρέπει να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στο ακίνητο μας. Πριν, λοιπόν, κάνουμε μια αλλαγή στο χώρο μας, όπως το να χτίσουμε ή να γκρεμίσουμε ένα τοίχο, θα πρέπει να εκτιμηθεί από μηχανικό η δυνατότητα αυτής της παρέμβασης.
Η Art & Design διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, που καλύπτουν όλο το βεληνεκές των οικοδομικών εργασιών. Βεβαίως και μπορεί να γίνει αυτό, αρκεί να πραγματοποιηθεί όλη η απαιτούμενη διαδικασία που ακολουθεί η εταιρία μας στην αρχή. Δηλαδή: 1. Να κάνουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, για να καταγράψουμε τις εργασίες που επιθυμείτε. 2. Να συντάξουμε την οικονομοτεχνική μελέτη και να διαμορφώσουμε μαζί την τελική της μορφή.
Στην Art & Design  μπορούμε να σας παρέχουμε συνεχή ενημέρωση με φωτογραφίες ή και βίντεο κατά τη διάρκεια των εργασιών και, φυσικά, καθημερινή επικοινωνία με τον υπεύθυνο του έργου. Με αυτό τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η άμεση παρουσία σας και παράλληλα έχετε γνώση της εξέλιξης του έργου.

Είπαν για Εμάς

Background Image